Tantrikeren

Bag tantrikeren.dk står Jan.

Jeg begyndte min spirituelle rejse for 11 år siden i et tolvtrins-fællesskab, hvor jeg fik en dyb erkendelse af at der var noget, der var langt større end mig, og af at jeg var langt mere end bare en krop. Dette inspirerede mig til en gennemgribende selvransagelse og til at forstå at det, der virkelig gav mit liv mening, var at hjælpe andre, at stille mig til rådighed for det, der er større end mig.

Efter et opbrud fra et parforhold følte jeg en tilskyndelse til også at lære mere om hvad parforhold og kærlighed egentlig er, og også til at ‘spiritualisere’ kærlighedslivet – jeg anede instinktivt at det var tid til at sadle om og virkelig lære om kærligheden og af kærligheden.

I 2007 mødte jeg min dejlige kæreste, der var en stor inspiration, men først da jeg så et tv-program om tantramassage fandt jeg ud af at det her var min vej til at kunne hjælpe, give, være kanal for det, der er større end mig, og det føltes bare som det jeg skulle.

Så jeg begyndte både at øve mig, men også at gå til tantra hver uge, hvor jeg både lærte en masse om tantra, energi og bevidsthed på et teoretisk plan, men derudover lærte jeg også selv at arbejde med min egen energi via yoga og meditation. Gradvist begyndte mit eget liv at forandres, og jeg praktiserer nu yoga og meditation dagligt, og er stadig sammen med min skønne kæreste :)

Det er en stor glæde at kunne være kanal for den universelle kærlighed og bevidsthed, når jeg giver mine hænder og mit hjerte til det højeste i en massage. Det er fantastisk at opleve så mange aspekter af Kvinden, og jeg er dybt beæret og taknemmelig over at få lov at være ved kvindernes side, når de via tantramassagen oplever endnu flere og dybere aspekter af deres eget væsen. Det er også blevet en udviklingsvej for mig, som giver mig en forunderlig oplevelse af at kærligheden selv, via kvinderne, er min lærer, og at den universelle kærlighed aldrig kan gå igennem en kanal uden også at forvandle kanalen på vejen. At få lov at stå mellem det universelle hjerte og kvindernes hjerte som både modtager og giver er det smukkeste sted at stå – og jeg glæder mig til hver eneste massage.

Jan

footer

 

Lukket for kommentarer.