Tantramassage

En tantramassage er en fantastisk måde at arbejde med bevidsthed og energi, eller Shiva og Shakti, på. Man kan sige at man vækker allermest erotisk energi i kærlighedsfyldt elskov, og det derfor også er der man har det største potentiale for forvandling og erkendelse – men en tantramassage, hvor det ikke er elskov, har den fordel at den ene kan hengive sig til at være fuldstændigt modtagende, og derfor kan man som modtager nå meget dybe tilstande af bevidsthed om egen krop, om sanserne, om energien, der bevæger sig. Dermed kan man også hurtigt lære at polarisere denne energi, eller med andre ord, at følge den med bevidstheden. Og dermed lærer man igen at beherske den, og at bruge den til lige det, man måtte ønske.

Man kan også se tantramassage som en direkte vej til at komme fra hovedet og tankerne og ned i kroppen på. Vi er generelt meget ‘i hovedet’, vores selvforståelse er præget af antagelser, ideer, begrænsninger, betingninger, negative tanker om os selv. Og det fører så igen til lignende tanker om andre og om vores liv i det hele taget. I en tantramassage vækker vi sanserne på en måde så kroppen og sanserne fylder hele bevidstheden – og det giver hurtigt ro i hovedet. Og når der er ro i hovedet kan vi mærke hvem vi virkelig er – ro i hovedet åbner den direkte vej til hjertet, der igen er porten til sjælens riger.

En tantramassage indeholder en yonimassage, der er en massage af det kvindelige køn (der kaldes yoni på sanskrit), udført med respekt og nærvær. Denne del af massagen er en fantastisk mulighed for at blive endnu mere bevidst om al den kraft, som kvindeligheden rummer, og for både at forløse og helbrede eventuelle psykiske sår. Men den er også en enestående chance for at erfare hvor meget styrke, glæde og adgang til det evige, som yonien rummer for en kvinde.

Blomsteryoni

Yonimassagen er ikke egentlig terapeutisk, men der vil meget ofte være dybe helbredende effekter. Man kan godt føle lyst og glæde under en yonimassage, men det er vigtigt at understrege at yonimassagen ikke har et mål (som for eksempel orgasme) – man kan faktisk sige at yonimassagens mål er at der ikke er et mål… andet end bevidstgørelse og nærvær. Yonimassagen udføres med en neutral olie.

En yonimassage kan frigøre en masse skjulte lag og energier, både dejlige og mindre dejlige. Det hele er velkomment, og alle reaktioner og oplevelser undervejs er i mine øjne fine og perfekte som de er – ligesom du selvfølgelig er som du skal være. Det kan være du oplever orgasme, eller øget bevidstgørelse om din yoni, eller forløsning – alt efter hvad lige netop du har brug for lige nu. Det ved hverken du eller jeg med vores bevidsthed – og det er derfor en tantramassage er så fantastisk: her er det kroppens egen visdom der bryder frem og fjerner skyerne for solen.

Du er selvfølgelig velkommen til at sige hvis du ikke ønsker en yonimassage eller hvis der er andet, der ikke er en del af dine ønsker.

En tantramassage hos mig foregår ved at vi snakker lidt inden massagen, du kan stille spørgsmål, og så kan du tage et bad, hvis du ønsker det – og så er du klar til selve massagen. Under massagen skal du bare slappe af, nyde at modtage, mens jeg masserer hele din krop ud fra hvad jeg fornemmer vil være godt for dig lige nu. Massagen varierer fra gang til gang, alt efter hvad jeg oplever der vil være godt.

Jeg har boksershorts på under hele massagen, og der foregår intet sexuelt. Massagen handler om dig, din krop, dit hjerte, og om at du selv får en direkte erfaring af hvem du er – guidet af massørens hænder og viden.

Efter massagen er der igen lejlighed til at snakke lidt, inden du går ud i den almindelige verden igen – med en erfaring af hvem du virkelig er og af hvordan dit hjerte kan lyse på vejen foran dig.

Der kan være mange forskellige effekter af en tantramassage for kvinder. Nogle af de effekter, man ofte ser, er en øget evne til at løfte sit følelsesleje (fordi man bliver bedre til at sublimere), større bevidsthed om og glæde ved sin kvindelighed, mere selvværd og livsglæde, mere kontakt med kroppen, mere kontakt med følelserne og dermed med hjertet, mere kontakt med det sjælelige og spirituelle, større evne til at kunne modtage kærlighed og åbne op for kærlighed, fysiske effekter som mindskelse af menstruationsgener, infektioner og andre underlivsgener, større evne til at slappe af og være i nuet og mere tillid.

En tantramassage hos mig koster 1500 kr, og du skal sætte godt tre timer af – og hver 5. tantramassage er gratis. Se mere om hvordan du booker under Kontakt.konsekration

footer

Lukket for kommentarer.