Lær mere

Hvis du ønsker mere inspiration til kærlighed, parforhold og tantra, kan jeg blandt andet anbefale følgende links:

Tantra.com er en side hvor der både er gratis tilgængeligt indhold, og indhold, man skal betale lidt for. Der er meget god inspiration at hente, og den er overskuelig og spændende, også for nybegynderen. Den er på engelsk.

The Women Men Adore Club er en side for kvinder, der føler de er kørt fast i ukonstruktive mønstre i forhold til mænd, parforhold, selvværd og deres drømme. Den er på engelsk og koster lidt, men er rigeligt alle pengene værd, og der er debatfora og mulighed for direkte personlig rådgivning fra den rådgiver, der står bag siden.

SoulBliss er et sted på Vesterbro, hvor der tilbydes tantramassage og reikihealing – og dette sted vil jeg gerne anbefale alle mænd, der måtte ønske tantramassage. Indehaveren er både dygtig, meget vidende, sød og køn :)

Tantrafestival er for alle, der ønsker at få en god weekend i tantraens tegn. Det er festivaler, hvor man kan møde en god del af de danske tantralærere, og der plejer at være en god stemning og en masse spændende mennesker med åbne hjerter. Festivalerne foregår i Århus og København – se mere på hjemmesiden…

Tantra Templet er en guldgrube af gode mennesker, tantrisk viden og tantramassage i særklasse. Det er her jeg har lært det meste af hvad jeg ved om teorien bag tantramassage, og jeg anbefaler Tantra Templet hjerteligt til kvinder, der ønsker at modtage massage af en kvinde, og til mænd, der ønsker massage.

Tantranoveller er en side med smukke erotiske tantriske noveller, der i sig selv formidler den tantriske lære om erotik, kærlighed og om at forbinde sig med det højeste. Der er også mulighed for skriftlig rådgivning over mail, og en blog om den tantriske rejse for kvinder, og der er mulighed for at købe smukke malerier af din egen yoni, hvis du har et fotografi du gerne vil have omsat til maleri…

Nityama er en meget inspirerende mand, der i høj grad omdefinerer og genskaber vores oprindelige sexualitet og muligheder for power – via energiarbejde på forskellige planer.

Osho er hovedinspirator for de fleste tantrikere i Vesten i dag. Han kendes måske bedst for sin kontroversielle undervisning og form, men hans bøger og lære er en sand guldgrube af lære om kærlighed, vores sande selv, meditation, visdom.

Shivas lys

footer

 

Lukket for kommentarer.