Abundance

Som noget helt nyt i Danmark er der nu mulighed for at få en Abundance Massage hos Tantrikeren.dk.

En Abundance Massage er en massage, der varer 5 timer, og som giver mulighed for at gå meget mere i dybden med hele kroppen og vække endnu flere af dine potentialer, din kropsbevidsthed, dine styrker, dit hjerte og din sanselighed.

Massagen giver en intens vækkelse af hele kroppen og din sanselighed, og du vil opleve hvordan berøringen, sansepåvirkningen og den intense vækkelse af kroppen åbner portene til dit underbevidste, dit hjerte og til den, du virkelig er.

Der vil også være elementer fra Nitvana Bodywork i massagen – en måde at arbejde med den erotiske energi på, der er udviklet af Shantam Nityama og Sasha Cobra. Desuden vil der blive arbejdet med vejrtrækning og mental og fysisk afspænding.

Abundance betyder overflod, og massagen er en overflod af velvære, nydelse, glæde, indlæring af styrke, kærlighed og sanselighed via kroppens ordløse sprog, og en oplevelse for livet. Du vil have glæde af massagen hvis du har været til tantramassage før, og ved med dig selv at du er klar til 5 timers massage. Der er selvfølgelig mulighed for at tale med massøren undervejs, hvis du har behov for det, og for noget at drikke eller en tur på badeværelset.

Abundance Massagen koster 2900 kr. Se mere om booking her.

Glæd dig til en rejse i den, du egentlig er… en kvinde med ubegrænset potentiale for sanselighed, kvindelighed, nydelse, kærlighed, glæde, styrke, selvværd og uendelighed…

Lukket for kommentarer.