Vidnesbyrd

Nogle af mine gæster har skrevet lidt om at modtage tantramassage hos mig:

Gitte:

Det er nu tredje gang, jeg har haft den udsøgte fornøjelse, at modtage en behandling hos Jan.

Hver behandling har været meget forskellig fra de andre. Så når Jan påstår, han arbejder intuitivt, så er det så sandt , som det kan være. Det er ret fantastisk, så præcist han rammer de behov, jeg har – ofte uden jeg selv er klar over dem på forhånd!

Alle tantramassagerne, jeg har modtaget, har været meget forløsende på vidt forskellige områder i mit liv.

Fra man kommer til man går, føler man sig i meget trygge hænder. Jan er respektfuld og dybt æstetisk i sin tilgang til sin klient, hvilket også kommer til udtryk i hans behandlerrum, der er en eksplosion af sanselig nydelse for alle fem sanser.

Tænk at noget der går så dybt, kan være så behageligt.

Der venter dig en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Charlotte:

Det er vigtigt for mig, at den, der rører min krop, er yderst respektfuld. En god tantramassør for mig er én, der kan give uden at tage samtidigt. Det kan Jan. Han er super professionel, jeg har modtaget massage af ham flere gange og hver gang er en stor nydelse. Hans berøringer er nærværende og tydeligvis ført af, hvad min krop har brug for – uden at jeg selv kan sætte ord på det. Men jeg kan mærke, at det er godt og jeg går altid derfra med en stor tilfredshed i kroppen! Jeg kan klart anbefale ham.

Mette:

Uden tvivl den mest nærværende, intense og forløsende tantramassage, jeg har oplevet. I Jans smukt indrettede “hule”, og i hans kompetente og givende hænder, er det nemt at hengive sig. Jeg oplevede øjeblikke af himmelsk fred og fryd – og fik healet og forløst gamle traumer. Hele tiden følte jeg mig båret og hjulpet af disse hænder; 100% tryg og støttet i min proces. Det var ganske enkelt en vidunderlig oplevelse.

Joan:

Jeg modtog en dejlig og dybtgående tantramassage, som kunne mærkes i kroppen mange dage efter. Jeg oplevede at være i trygge hænder hos Jan, og kom i kontakt med – samt fik forløst – noget mistillid til mænd og at jeg kan have svært ved at give mig hen og tage imod. Jeg oplevede at Jan havde en god indføling og matchede massagen, så den imødekom mig og mine behov. En dejlig oplevelse, som jeg kommer til at gentage.

 Anna:

‘Jeg var utrolig glad for at modtage tantramassage af Jan. Jeg har modtaget en del tantramassager før, og var fuldstændig overvældet af Jans evne til at mærke hvad der var brug for, hans evne til at kunne komme tæt på mig, hjælpe mig til at slippe tankerne og overgive mig til nærværet, roen, kroppen, hjertet, øjeblikket. Til at slippe behovet for at have kontrol. Noget af det jeg bemærkede var hans evne til at være så rolig og fast at jeg kunne gå endnu dybere i mit væsen, være endnu mere mig… uden at jeg på noget tidspunkt følte mig presset eller ‘behandlet’. Det er som om han bare skaber et rum af kærlighed og nærvær, der er så stort og sandt at jeg kan opleve mig selv præcis som jeg er. Virkelig er. Og så var det helt magisk at opleve at hvis jeg nærmest bare tænkte på et eller andet jeg havde brug for, så vidste han det med det samme, som om han gik vejen sammen med mit hjerte. Jan virker virkelig som et godt menneske, og efter massagen følte jeg mig bare så glad… og i dagene efter havde jeg kræfter, energi og kærlighed til at forvandle mit liv så det passede til min nye erfaring af mit sande væsen’

footer

 

 

 

 

Lukket for kommentarer.